Baxter

Historia e Baxter filloi me një dashuri në shikim të parë: lëkurë. Një dashuri që është dhe ishte, ditë pas dite, mundësuar nga një pasion i pafund për prodhimin e mobiljeve që janë të bukura dhe atë që është bërë mirë, projektuar dhe krijuar për të transmetuar emocione.

Llampë Baxter
Llampa Baxter
Krevat Baxter
Krevat Baxter
Set ProdukteshBaxter
Set Produktesh Baxter
Tavolina Baxter
Tavolina Braxter

EXCLUSIVE BRANDS

Atmosfere në Trend Interiors

Një bisedë midis arkitektës sonë Elizabeta dhe arkitektit e njëkohësisht moderatorit të Trend Interior Luanit për klasin, elegancën dhe cilësinë. Në këtë pjesë të parë do të flasin për fillimet e Atmosfere dhe linjat e luxury design që janë eksklusiveitet i joni, duke filluar nga Baxter si brandi me elitar i Atmosfere.

Atmosfere në Trend Interiors

Udhetimi i klasit, elegancës dhe cilësisë përfaqësuar më së miri në të gjitha ambjentet e showroom tonë, vazhdon edhe në këtë pjesë të dytë, ku personazhi kryesorë do te jetë ambjenti i natës. Nën udhëheqjen e arkitekteve Elizabeta dhe Luan, me zgjidhjet inovative të Atmosfere për një jetë perfekte deri në detajet e fshehura.

SHOWROOM