Cilët Jemi Ne

Historia jonë fillon më 1993 me hapat e parë që i nxiti veç guximi. Është ky vit që kompania hyri rishtaz në tregun e importit të produkteve italiane të veshtjeve për shtëpi.Kompania sot zhvillohet përmes aktivitetit të shitjeve me shumicë në linjën “Dimensione të Reja”dhe asaj të shitjes me pakicë në linjën elitare “Atmosfere”, e cila shtrin rrjetin e dyqaneve në qendrat më të njohura tregtare në Tiranë.

“Atmosfere” u krijua si dashuri për klasin. Ajo i vuri vetes misionin që nuk ka markë tepër elitare për shqiptarët. Shqiptarët meritojë maksimumin. Dhe “Atmosfere” kultivoi kërkesën për produktet më elitare të industrisë së arredimit, duke guxuar të sjellë për herë të parë produkte të markave luksose.

MARKA EKSKLUZIVE